Float .

Searching for Monet

Houtskool en MDF 244x70x190

Om op deze tekening te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Aantal stemmen:

0


Beschrijving:

Momenteel komt er steeds meer polarisatie voor tussen diverse bevolkingsgroepen, wat o.a. sociale vervreemding tot resultaat heeft. Het lijkt, zodra ‘zelf-indentificatie’ met de andere persoon niet mogelijk is dat verdere kennismaking is uitgesloten. Het werk 'Searching for Monet’ is een visualisatie van de humane capaciteiten van de nieuwe generatie mensen, die volgens mij op een socialere manier omgaan met maatschappelijke zaken dan de huidige generatie. Het werk is gemaakt op twee panelen van a 122x244cm die in een schuine hoek tegen elkaar zijn geplaatst. Het geheel wordt ondersteunt door een houten mobiele drager.

Website:

www.float010.com

Biografie:

Ik teken direct met houtskool op de drager vanuit een innerlijke motivatie. Mijn onderwerpen haal ik uit mijn directe leefomgeving. Mijn werk werk zal steeds absurdistischer en donkerder van aard worden, en (deels) gaan bestaan uit losse elementen in combinatie met technische toepassingen zoals videoprojecties. Medium gebruik Uitsluitend breed toegepaste mediums zoals: RAL 9010, houtskool en MDF panelen, dit symboliseert voor mij de maatschappij

Vorige Volgende Overzicht

Sponsors