Inschrijven

Iedereen die tekent kan meedoen met Tekening van het jaar 2018. Het onderwerp en het formaat van je inzending(en) zijn helemaal vrij. Dieren, landschappen, bloemen, abstract, minimalistisch, impressionistisch, alles is toegestaan! Je tekening mag vierkant, liggend of staand zijn. Je mag deelnemen met maximaal 4 tekeningen, zolang je inzending maar een tekening is. Kijk bij Hoe werkt het? voor meer informatie over de toegestane technieken.

Deelname aan Tekening van het jaar 2018 kost slechts € 19,95 voor de eerste tekening. € 16,95 voor de tweede, € 15,95 voor de derde en € 14,95 voor de vierde tekening. Dit is een tegemoetkoming in de kosten van onder andere de organisatie, administratie, website en de oorkonde die deelnemers krijgen. Bovendien krijgt elke deelnemer:

  • een oorkonde als bewijs van deelname (opgestuurd na afsluiting van de wedstrijd begin 2019);
  • een kortingscode ter waarde van € 2,50 voor deelname aan Schilderij van het jaar 2018 (staat in de bevestigingsmail die je ontvangt na inschrijving)
  • naamsvermelding in de catalogus van de wedstrijd;
  • € 10 korting bij aanmelding als nieuw lid van de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars. Kijk voor meer informatie op www.NABK.nl;

Daarnaast maakt elke deelnemer kans op prachtige materiaalprijzen en een expositie!
Kijk voor een volledig overzicht onder Prijzen.

Bovendien kan elke deelnemer nog kiezen uit enkele fraaie extra’s zoals een of meerdere pagina’s in de catalogus (voor slechts € 49,95 per pagina, incl. 2 catalogi en porto). Je kunt je werk ook professioneel laten jureren, dan krijg je een mooi juryrapport voor slechts € 9,75. Ook het bestellen van ansichtkaarten met je eigen kunstwerk erop behoort tot de mogelijkheden.

Houd de Nieuws pagina goed in de gaten voor alle recente ontwikkelingen.

Deelnemen? Klik dan snel hieronder op 'Inschrijven'!

Inschrijven

Testimonials

'Het winnen van Tekening van het Jaar 2017 heeft mijn kunst veel meer diepterichting gegeven.'

Jean Paul Beumer - winnaar Tekening van het jaar 2017

'Als je ├╝berhaupt meedoet aan een wedstrijd, is het natuurlijk geweldig deze te winnen'

'Fantastisch om de tekening van het jaar 2016 te winnen, het is bevestiging en waardering voor mijn werk.'

Wilma Stegeman - winnaar Tekening van het jaar 2016

Sponsors