Inschrijven

Iedereen die tekent kan meedoen met Tekening van het jaar 2017. Het onderwerp en het formaat van je inzending(en) zijn helemaal vrij. Dieren, landschappen, bloemen, abstract, minimalistisch, impressionistisch, alles is toegestaan! Je tekening mag vierkant, liggend of staand zijn. Je mag deelnemen met maximaal 4 tekeningen, zolang het maar het tekening is. Kijk bij Hoe werkt het? voor meer informatie over de toegestane technieken.

Deelname aan Tekening van het jaar 2017 kost slechts € 19,95 voor de eerste tekening en € 14,95 voor elk volgende tekening. Dit is een tegemoetkoming in de kosten van onder andere de organisatie, administratie, website en de oorkonde die deelnemers krijgen. Bovendien krijgt elke deelnemer:

  • een oorkonde als bewijs van deelname (opgestuurd na afsluiting van de wedstrijd begin 2018);
  • een kortingscode ter waarde van € 2,50 voor deelname aan Schilderij van het jaar 2017 (staat in de bevestigingsmail die je ontvangt na inschrijving)
  • naamsvermelding in de catalogus van de wedstrijd;
  • € 10 korting bij aanmelding als nieuw lid van de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars. Kijk voor meer informatie op www.NABK.nl;
  • een Ckaart t.w.v. € 14,90. Met de Ckaart krijg je kortingen op veel culturele activiteiten, musea, voorstellingen, kunstbeurzen, tijdschriften, boeken, kunst en veel meer. Kijk voor meer informatie op www.ckaart.nl.

Daarnaast maakt elke deelnemer kans op prachtige materiaalprijzen en een expositie in het CODA Museum te Apeldoorn!
Kijk voor een volledig overzicht onder Prijzen.

Bovendien kan elke deelnemer nog kiezen uit enkele fraaie extra’s zoals een of meerdere pagina’s in de catalogus (voor slechts € 49,95 per pagina, incl. 2 catalogi en porto). Je kunt je werk ook professioneel laten jureren en dan krijg je een mooi juryrapport voor slechts € 9,75. Ook het bestellen van ansichtkaarten met je eigen kunstwerk op behoort tot de mogelijkheden.

Houd de Nieuws pagina goed in de gaten voor alle recente ontwikkelingen.

Deelnemen? Klik dan snel hieronder op 'Inschrijven'!

Inschrijven

Testimonials

'Het winnen van Tekening van het Jaar 2017 heeft mijn kunst veel meer diepterichting gegeven.'

Jean Paul Beumer - winnaar Tekening van het jaar 2017

Sponsors